Gewonnen op Zolder

1-2 werd het, 13 weken na de 1-5 tegen de apollo. Goed was het allemaal niet maar zoals ze zeggen, de drie punten tellen. Kansen kregen we nochthans genoeg maar in het gezapige nazomerweertje misten we die allemaal, toch in de eerste helft. En De Klok uit Zolder dan. Die kregen ook niks klaar. Eigen fout ze moeten het gras maar niet 1 meter hoog laten staan. Vlak voor rust waren ze toch ne keer daar. Ene bal op goal in de hele match en die ging dan ook nog binnen. Mooie goal trouwens. Van op de hoek van het strafschopgebied mooi boven in de verste hoek en paal binnen. Keeper kent zijn goal zeggen ze dan maar dat was hier niet het geval. In de tweede helft gingen we dan op ons gezapig tempo door. Er kwamen nog wat kansen voor ons die in de toppen van de hoge bomen belandden. En dan deed Krystian wat enkele anderen niet lukten, alleen voor de keeper legde hij de bal in doel en dus werd het 1-1. Ah zo moet dat dacht Christof en hij maakte er dan maar 1-2 van. In gevaar kwam de overwinning niet meer en zodoende een zege voor ons.

Ploeg: Tom J, Yves D, David, Gert, Niels, Mike, Krystian, Christof, Johan, John, Tom T Reserve: Alain Kijkers: 21 Scheids: Z. Eepsmoel

Doelpunten: Krystian, Christof

Zaterdag spelen we om 14u, 14 u juist tegen Oldies Maaseik. We komen om 13u samen in de sporthal. Wie niet kan komen en de T1 niet verwittigt gaat maar naar de Mc Donalds. En dat terwijl de rest als voorbereiding op de derby, 14 weken nadat wij onze derby gewonnen hadden met 1-5 tegen apollo wiemesmeer, stokken mogen gaan eten bij Christof.