Nu ook Europees kampioen

2 weken na de 1-5 overwinning hebben we onze wedstrijd tegen de vrienden van Nettersheim, die al moe waren van de opwarming denk ik, met 5-1 gewonnen. De aftrap werd gegeven door de beide burgemeesters. Die van Nettersheim probeerde met de aftrap onze keeper te verslaan. Lukte niet maar het bleek wel het beste sjot van de wedstrijd van hunne kant te zijn. T1 Marc was nog niet terug van zijn vakantie, naar verluidt durft hij niet meer uit het zwembad, en dus verraste zijn vervanger Alain door zichzelf in de spits te zetten. En dat loonde. Eerst kopt hij de bal in het lege doel en even daarna legde hij een assist van Bjorn in een alweer leeg doel. Ge moet weten waar ge moet staan en dus 2-0. Na de rust gingen wij op ons elan verder. Mike, alweer een verdediger die door Alain in de spits gegooid werd, maakte er 3-0 van. Mooie aanval uitgespeelden in het mandje leggen. Zo moet het. En dan deed David iets wat hij nog nooit gedaan had. Hij kopte een hoekschop binnen. Een unieke gebeurtenis. 4-0 werd het. Maar goed dat we tegen de Apollo, 1-5 weet ge nog, al wat hebben leren tellen. Onze rechtsachter ging dan nog eens een kwartietje proberen en dat resulteerde in de 4-1 En dan moest Christof nog scoren. Allez moeten niet maar hij deed het toch, 5-1. En dat twee weken na de 1-5 tgen de Apollo.

Ploeg: Tom J,David, Jeroen, Yves D, Gert, John, Johan, Bjorn, Christof, Tom T, Alain Invallers: Mike, Tom K, Niels Scheids: Kris Toeschouwers: 112

Tot 12 Augustus zomerstop. Wel gaan we werken aan de pleinenen spelen we zaterdag een petanque- en kubtornooi. En dit om te vieren dat we drie weken geleden 1-5 tegen de Apollo gewonnen hebben.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.