Koud bier, stokskes voor iedereen en gewonnen

Vooral die eerste twee vormen meestal een probleem als we op MWW moeten voetballen. Doch dat koud bier inspireerde onze ploeg aanvankelijk niet. Een zieke T1 en Tom J in doel konden niet verhinderen dat we al snel 2-0 achter kwamen. Maar dan na de drankpauze en met het dreigement van gene koude bok te mogen drinken zetten we stillekes aan orde op zaken. Bart scoorde de 2-1 en niet veel later maakte de wederoptredende Krystian de 2-2. We gingen rusten bij 2-3 na een prachtige goal van Bjorn. Buitenkant rechts mooi in de hoek zoals alleen hij en waarschijnlijk nog een hoop anderen dat kunnen. Na de rust mochten Gert en Yves, die zijn mallet vergeten was en op de koop toe in Genk VV stond, invallen. Volgens Niels en Alain een makkie omdat zij de tegenstander naar eigen zeggen moe hadden gemaakt. Waarheid of niet vanaf dan ging het snel. Bart maakte de 2-4 en Tom J belette met een voetveeg dat MWW terug in de match kwam. Bart scoorde de 2-5 en 2-6, al lopend uitleggend dat hij geen buitenspel stond. Zoveel schoons inspireerde David om een spontane tuimeling te maken om ook in het verslag te komen. Welkom tuimeltrofee David. Christof, die als volleerde flankspeler rondhuppelde, legse de 2-7 in het mandje en Krystian nam alle twijfels weg, 2-8. Allez we hebben de ploeg dan toch maar een kouwe bok gegeven. Goed gedaan.

Ploeg: Tom J, Niels, David, Jeroen, Alain, Bjorn, John, Tom T, Christof, Krystian, Bart Ingevallen en het verschil gemaakt: Gert en een beetje Yves D toeschouwlustigen: 18 Scheids: B. Reedsmoelkikker

Doelpunten: Bart ( 4x), Krystian ( 2x ), Bjorn, Christof

Zaterdag om 15u spelen we tegen Blijf Jong Maasmechelen. Om 14u30 komen we samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt wordt samen met Jacky, na het eten van unnesop, opgesloten in een kleine kleedkamer.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.