Half vijf, 16 u 30

Zo laat ging de kantien pas open in Wellen. Al maar goed dat ik daar niet bij was anders had ik de boel open gebroken. Het moet zeer zwaar geweest zijn voor de T1 en de aanwezige supporters. Het is een schande dat dit in deze tijd nog kan. Hoog tijd om op straat te komen. Hopen dat het na de fusie beter wordt daar in Wellen. Komt daarbij dat de kantienmadam eerst dacht koffie te moeten zetten, daarna een ton te moeten aansluiten en dan pas een fleske Cristal te geven. Logica ver zoek. Ah ja er was ook nog een match. Wegens personeelsproblemen waren wij genoodzaakt hulp in te roepen van Malik en Andreas. En maar goed, zij bleken trefzeker. Malik scoorde met een afstandsschot. Van op 50 meter denk ik recht de winkelhaak in. En Andreas dan, hij scoorde zelfs twee keer. Eenmaal met het hoofd heb ik horen zeggen. Ik zie dan zo een zwevende kopbal voor mij. Ook ene met de voet en dat zal dan ook een prachtig doelpunt geweest zijn, maar ik kan mij daar niets bij voorstellen. Zo eindigde de wedstrijd op 3-3 en dat is na enkele nederlagen een puik resultaat. Een opsteker richting de playoffs.

Peloeg: Yves V, David, Jeroen, Mike, Alain, Bjorn, Johan,Gert, Bart, Niels, Malik, Andreas Toeschouwers: 8 dorstigen Scheids: K. Rommenaas

Zaterdag spelen we om 16 u op de heppening in Millen. Samentroepen om 14u30 in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet het dominospel verpesten.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.