Winst ondanks topschutter op de bank

Tegen Termien durfde onze T1 met onze topschutter Jeroen op de bank te beginnen. Hij ging dan ook onmiddelijk verhaal halen bij de T1. Zeer ontevreden ging hij aan de overkant van het plein in de zon staan. En dat hij geen ondgelijk had bleek in de eerste helft. Termien, dat was onze tegenstander, was beter dan ons. 3 keer troffen ze het doelhout, 1 keer geholpen door onze doelman die op magistrale wijze een bal tegen de lat duwde. Gaat hem gene tweede keer kunnen. We kwamen dan ook verdiend 0-1 achter. Op het einde van de eerste helft kregen we dan een zeer terechte strafschop. Ook al vond Termien van niet maar die hebben niks te vinden.Bjorn schoot hem binnen en 1-1 bij de rust. In de tweede helft, nu wel met onze topschutter, liep het plots veel beter. We kwamen wel nog 1-2 achter maar toen vond Thomas het welletjes. Die van Termien vonden het niet welletjes, maar zoals gezegd die van Termien hebben niks te willen. Thomas gaf een pracht assist aan Christof en die scoorde de 2-2. Maar goed want anders zou het geen assist geweest zijn. Nu ik dacht Thomas en hij scoorde zelf de 3-2. Niet veel later zonderde hij Krystian alleen voor de doelman af en die laatste maakte er 4-2 van. Thomas zelf zorgde ook nog voor de 5-2 en zo hadden we weer gewonnen. En ja, de topschutter is niet meer, allez niet meer topschutter. Bart had nog een bak bier bij maar was twee cola’s vergeten en mocht daarom speciaal teruglopen naar de sporthal om ze bij te halen. Zal hem leren.

Doelpunten: Bjorn, Christof, Krystian, Thomas 2x

Ploeg: Yves V, Yves D, David, Bjorn, Niels, Johan, John, Gert, Krystian, Christof, Bart Invallers: Boze Jeroen, Thomas, Tom T Scheids: Kris Toeschouwers: 16

Zaterdag spelen we om 14u30 op Genk VV tegen Megawatt Ass. Om 13u30 komen we samen in de Sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt mag achter de bus aanlopen om te gaan bowlen en mist zo iets geweldig op de bus.

Denk er aan, de bus richting bowlingstadion vertrekt om 18u30 aan de sporthal. Rond middernacht komen we terug. Zorg dat ge op tijd zijt.