Op die doos gekregen

Tegen Geren Bij hebben we nog eens verloren. gelukkig tegen een tegenstander die jonger en beter waren dan ons maar niet knapper. We kwamen dan ook 0-1 achter na enkele minuten. We deden de hele match goed mee maar veel kansen kregen we niet. Toch kon Bart nog de gelijkmaker scoren na een voorzet van Bjorn. Het leverde hem wel een gele kaart op omdat hij meende zijn truike te moeten uittrekken en dat was volgens oa de scheids geen zicht. Voor de rust werd het nog 1-2 na een schoon goal en werd het ook nog 1-3 maar ik weet niet meer of het een schoon goal was. Zelf kwamen wij niet meer tot kansen en dus ook niet tot scoren en pakte Thomas ook nog geel na een foutje. En dus was de nederlaag een feit tegen een sterke en ook sportieve tegenstander. Zelfs in de derde helft, die we wel wonnen, hebben we sterk ons best moeten doen.

Stampers Yves V, David, Jeroen, Niels, Tom T, Bjorn, John, Krystian, Christof, Bart, Thomas Ingevallen Mike, Alain, Yves D Toeschouwers 14 scheids Kris

Zaterdag spelen we tegen MWW om 10u in de ochtend. We verzamelen om 9 uur ook in de ochtend in de sporthal. Wie niet kan en niet verwittigt moet een andere ochtend 3 duvels drinken, samen met mij natuurlijk.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.