Oude amigos winnen van de jonge

We zaten nog niet goed op de tribune of Johan kopte op hoekschop de 1-0 al binnen. De jonge garde had in de eerste helft weinig tegen ons in te brengen, behalve dat ze schoner supporters hadden dan wij. Doch dit terzijde want supporters winnen geen match. Gelukkig lieten de spelers op het veld zich niet afleiden door de randanimatie en scoorde Tom T na een assist van Bjorn de 2-0. Vlak voor rust scoorde Bjorn dan zelf de 3-0 met een fraaie krul, volgens de tegenstander vanuit buitenspel, volgens ons niet, en aangezien wij meer gewicht in de schaal te werpen hadden telde de goal. Gelukkig dat Bjorn nog kon scoren want met een rabona te proberen brak hij bijna zijn knoken. In de tweede helft hadden de jonge amigos veldoverwicht, maar tot scoren kwamen ze niet en dus alweer gewonnen.

Opstellink: Yves V, David, Jeroen, Tom K, Tom T, Gert, Alain, Bjorn, Johan, Krystian, Christof Wissels: Yves D voor Alain voor Jeroen Scheids: Kris Doelpunten: Johan 1-0 Tom T 2-0 Bjorn 3-0 Toeschouwers: 23

Zaterdag op kunstgras tegen Megawatt As in Genk VV om 14u30. Om 13u30 in de sporthal en wie er niet is zonder de T1 te verwittigen moet verkleed als roodkapjes bomma een wolf naar de sporthal lokken. Des avonds gaan we nog bowlen eten en drinken maar ik weet niet in welke volgorde.