Voorspelling: dit jaar winnen we niet alle matchen.

Rotweer en een rotplein. Het noopte Tuur tot de uitspraak: ik ga een Alainke doen. En hij besloot lui te zijn en niet in te vallen. We begonnen redelijk goed aan de wedstrijd en voetbalden wat halve en hele kansen bij malkander maar scoren lukte niet. Dat deden die jing van Meeuwen wel vlak voor rust. Het verkleumde publiek kon dan in de cafe van een frisse pint genieten en kwam net te laat maar wel in de mood uit de mood. Zo zagen wij het doelpunt van Gert niet, die de 1-1 maakte. En dan was er ook nog Bart die vlak voor tijd scoorde. Spijtig genoeg had Meeuwen dan al 2 keer het doelhout geraakt, een lachwekkende penalty gemist en tot overmaat van ramp ook nor 5 keer gescoord. Zo stond er 6-2 op het bord en gingen we de boot en toch terug de mood in.

Opstelling:Yves v, Yves d, David, Jeroen, Niels, Tom T, Gert, Alain, Bjorn, Johan, Bart Scheidsrechter: Wuiles Toeschouwers: 11 Gools: 1-1 Gert, 6-2 Bart

Zaterdag geven wij Helchteren 75 partij om 14u30. Wij komen om 14u bijeen in de Sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet 10 keer babysitten op Johan zijne jongste zoon.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.