Komende zaterdag spelen we uit tegen de Slagmolen!

De webmaster is ondertussen terug met zijn scoutingsrapport uit Valencia. Resultaat: buiten Soldado niemand geschikt. De Bruyne wilde wel, maar komt te kort voor de veteranen.

Afgelopen zaterdag kregen we met De Klok Zolder wel een erg jonge ploeg voor de kiezen. Even slikken in het begin, maar al rap bleek dat de grote jonge talenten van Zolder toch nog ergens competitie spelen. Al kan de aanvaller van Zolder wel perfect meedraaien in één of andere duikcompetitie.
Los daarvan bood de jonge ploeg van Zolder aardig weerwerk. Aan den halve stond het immers 1-1 (1x Bart). In de tweede helft werd dan toch het verschil gemaakt. Marc met een mooie kopbal en Bart, al of niet vanuit buitenspel, maakten aan de tegenstand van de jonge garde van Zolder een einde. In de absolute slotfase scoorde Johnny nog een keer tegen ?!? Wat ze tegenwoordig al niet doen om vermeld te worden op de website.

Komende zaterdag 3 december spelen we om 15u00 uit bij de Slagmolen. Iedereen op post om 14u00 in de sporthal!

Wie niet kan belt af bij T1 Jos !

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.