DERDE HELFT VLOT GEWONNEN

De clash tegen den apollo was zeer gelijk opgaand. Kansen aan beide kanten, maar op het einde scoorde den apollo 2 goals 2-0 dus. Maar ja wij kunnen niet tegen zondagmorgen spelen en den apollo vond het nodig Tom Klomp zijne arm te breken. Zo kunnen wij het ook. Voorts is het niet nodig om hun doelpuntenmakers bij naam te noemen. Maar dan de derde helft met bier en pizza, waar was den apollo toen? Middagdutje doen denk ik. Zo zijn wij uiteindelijk toch de morele winnaar, na een onverdiend verloren wedstrijd. Goed bezig MANNEN.

Als Alain geen andere ploeg vindt, en dat zal wel niet Alain kennende, spelen we zaterdag onder elkaar, omdat Maaseik heeft afgebeld. Om 14u30 aan de sporthal te Zutendaal. Wie niet kan komen verwittigt den T1. Wie dat niet doet moet zondagmorgen met het vuil ploegske apollo meedoen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.