3-1 gewonnen

En dit nog wel tegen Vlijtingen. Die mannen voelden zich zo zeker dat ze dachten maar 10 man nodig te hebben. Pech voor hun want na een wervelende eerste helft stonden wij met 2-0 voor. Eerst een doelpunt via een prachtig hakje van Christiaan na een al even mooie doorsteekpas van Tom. De tweede goal kwam er via een rake kopbal van Andreas. In de tweede helft namen we wat gas terug, gelukkig hadden we bier langs de lijn. We besloten het zelfs wat spannender te maken en lieten Vlijtingen de 2-1 maken. We brachten zelfs Tom Janssen in maar onze tegenstander kon niet meer scoren. Meer nog omdat Tom J. te lui was om zelf een goal te maken kon Andreas de 3-1 maken. Alweer gewonnen dus.

Zondag 29 augustus om 10 uur de derby tegen de boe euh buren van den apollo. 9u30 in de Sporthal. Wie T1 niet verwittigt als hij niet kan krijgt een biljarttafel op de kop gegooid.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.