Maar liefst 9 doelpunten

en ik heb ze allemaal gezien. Spijtig genoeg waren niet alle doelpunten voor ons maar toch. Op tijd buiten voor de match en op tijd om onze blitzstart in levende lijve mee te maken. Na slechts 25 min stonden wij 4-0 voor met geweldig voetbal. Doelpunten kwamen van de voet of het hoofd van Bart die tweemaal scoorde en Yves D en Johan. Doch een wedstrijd duurt 70 min en dus volgden er nog 45 onverhoopt en niet nodige spannende minuten. Stal kroop uit zijn stal en naderde tot 4-3 via wat we noemen cadeautjes. De sint mag  misschien niet komen door corona maar wij hoeven hem daarom nog niet te vervangen. We kregen nog enkele geweldige niet te missen kansen, maar het duurde tot een eind in de tweede helft wanneer Alain de gerustellende 5-3 zou maken. Geruststellend, niks geruststellend want Stal maakte 5-4. Bibberen tot het einde maar toch stand gehouden. Goed bezig mannen zolang we mogen.

En we mogen dus niet meer. De komende wedstrijden worden geannuleerd o.w.v. de verstrengde corona-maatregelen. Wanneer we terug mogen beginnen is afwachten.