groeten uit Niel bij AS

Op het veld van As in Niel kregen we weer een geweldige match te zien, allez geweldig , we hebben weer gewonnen. Op de stroeve stroefen gras met 1008 prikgaten was het niet simpel voetballen. Wellicht daarom dat Tom Jee naar eigen zeggen, en naar ons zeggen ook geen bal goed raakte in de eerste helft. Ook kreeg de coach rood, ah nee dat was op het plein daarlangs. Na een vroege achterstand konden we in de eerste helft de wedstrijd nog in ons voordeel doen kantelen. Tom Tee maakte eerst met de voet de gelijkmaker en buffelde daarna met het hoofd de 1-2 voorsprong op het scorebord, dat er evenwel niet hing en dus moesten we de stand onthouden. In de tweede helft was daar plots Tom Jee die de bal wel goed raakte, allez hij kopte hem overhoeks binnen. 1-3 en dus afmaken die handel zou je denken. Maar nee As scoorde nog tegen en het was bibberen tot het einde volgens John El die ook eens in het verslag wilde staan. Al bij al verdiend met 2-3 gewonnen. (auteur Tony Vee)

Komende zaterdag spelen we om 15.00 uur thuis tegen Boxberg. We komen om 14.30 uur samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!