De eerste helft gewonnen!!!

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover! Eindelijk konden we terug een match spelen na de hele Corona-heisa. De week ervoor al een eerste keer succesvol getraind. Dus dat moest zijn vruchten afwerpen in onze eerste match in en tegen MWW. En dat deed het ook. Allé, ’t is te zeggen de eerste helft toch. We speelden goed en waren duidelijk de betere ploeg. Tom J. was zijn torinstinct zeker niet kwijtgeraakt. Hij duwde er de eerste helft 2 binnen. Als we wat beter hadden afgewerkt, hadden we zelfs 0-3, 0-4 kunnen voorstaan. Maar dat was niet dus met 0-2 de rust in. Wat zo goed was de eerste helft, was totaal anders de tweede helft. Niets lukte meer en MWW had met enkele wissels ook meer kwaliteit in hun ploeg gebracht. Het ging van kwaad naar erger en uiteindelijk eindigde we met het schaamrood op de wangen met een historische 8-2 nederlaag. Ja, te lang stil liggen tijdens Corona slaat blijkbaar op onze tweede helft. Maar geen nood, de bok van de eerste 6 bakken en de stokskes na de match smaakte even goed! Volgend jaar gaan we Marcel (MWW) toch wel een dag op voorhand leren hoe hij ALLE bakken bier koud moet zetten! 😉

Komende zaterdag spelen we om 15u00 in Reppel en tegen FC De Wrakken. Vermits het een hennig stuk rijden is, komen we om 13u45 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.