Dennegaerde een maatje te klein!

Het werd een overwinning met de vingers in de neus de afgelopen zaterdag tegen Dennegaerde. We hebben et er ooit moeilijker gehad, maar nu liep alles zeer vlot. We speelden immers allemaal een meer dan degelijke partij met veel balbezit, goede combinaties en veel kansen. Dit zorgde aan den halve al voor een 0-4 voorsprong. De twee Tommen hadden zich nog eens uitgeleefd. Tom J. duwde er 3 binnen de eerste helft, maar het was helaas geen zuivere hattrick wat Tom T. had tussendoor ook nog eentje gemaakt. Jammer, anders was het weer eine buutenuut van Tom J. Maar zonder die buutenuut was het voor de supporters ook heel gezellig in de kantine. Zelfs de T 1 ad-interim ging ging maar sporadisch wat sportief advies geven buiten tijdens de match. Dit was dan ook wel wat te merken tijdens tweede helft bij de spelers. Gezien de grote voorsprong, ging de riem er wat vanaf. We creëerden nog wel een hoop kansen, maar er werd iets meer onzorgvuldig mee omgesprongen. Bartje en Tom J. maakten wel nog de 5e en de 5e voor ons. De mannen van As konden hun eer nog een beetje redden of nee? Of was het Yves D. die de eer heeft gered voor hun? Maakt niet uit, het was een meer dan dik verdiende 1-6 overwinning! Daarna was het nog lekkere hamburgers eten en gezellig wandelen met de fakkeltoch van de Sant Run. Vooral de extra tussenstop bij Marc zijn ma was dik in orde!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen de Apollo. We komen samen om 14u30 in de sporthal. Na de match doen we de BBQ aan voor spek en stokskes om de laatste match van het jaar goed af te sluiten.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.