Goeie match dus mooie overwinning!

Red Star Laren was afgelopen zaterdag de tegenstander. Op 25 mei 2019 hadden we bij hun nog met 2-1 verloren. Ze hebben dan ook een jonge degelijke ploeg. Maar nu was het toch aan ons! In het begin van de match hadden we het nog moeilijk, maar zeker na de goal van Tom T. hadden we de match toch meer en meer onder controle. Yves knalde nog een penalty binnen en Bart liet zijn rechtstreekse tegenstander sterretjes zien en bekroonde dit met de 3-0. Na den halve bracht Laren 4 verse, jonge krachten tussen de lijnen en kregen we het moeilijker om onze wil op te leggen. Maar onze organisatie hield vrij goed stand. Iedereen liep waar hij moest lopen en voerde zijn taken goed uit! Slechts één keer moest onze keeper zich gewonnen geven. Op het einde zette niemand anders dan Niels de kers op de taart met een perfecte vrije trap die mooi binnen ging (4-1). Dat was er garantie ééntje voor Romain!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit in en tegen Zebra’s Opglabbeek. We komen samen om 14u00 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.