Effe verloren!

Het werd een pijnlijke nederlaag afgelopen zaterdag op het tornooi van Zebra’s Opglabbeek. De organisatie had ons voorzien van een tegenstander uit Neeroeteren die de helft jonger, sneller en beter was als ons. M.a.w. streden we een ongelijke strijd. Maar ondanks dat speelden we nog regelmatig wat kansen bij elkaar en wisten Alain (1ste helft) en David (2e helft) de eer nog wel te redden met 2 doelpunten. Maar ondertussen hadden de mannen van Neeroeteren wel 5 keer gescoord. We hebben de wet van de sterkste moeten ondergaan, maar de bokskes smaakten achteraf even goed!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 THUIS tegen Smeermaas. We komen samen om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.