Een gelijk spel dat aanvoelt als een overwinning!

Eversel onder den Toren was afgelopen zaterdag onze tegenstander van dienst. Maar blijkbaar spelen ze niet meer onder hunne toren. Het was te doen op de pleinen van KVK Beringen. Het werd een match met veel middenveldspel en weinig kansen. Op één van die weinig kansen wisten de mannen van Eversel toch onze (te ver) uitgekomen keeper te lobben en stonden we 1-0 achter. De tweede helft een beetje hetzelfde spelbeeld, al moeten we toegeven dat we het met momenten moeilijk hadden tegen de jonge garde van Eversel. Onze keeper hield ons nog enkele keren recht en op het einde wist Tom J. er met een sjieke goal nog 1-1 van te maken. Misschien was het een beetje gevleid, maar het bleek bij affluiten toch maar om een ‘belachelijke match’ te gaan. 😉 Wij vonden het alleszins plezant en zeker niet belachelijk!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen KBC Zonhoven. We komen samen om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.