Een verdienstelijk gelijkspel op het mini-tornooi in Millen

Het was een geslaagde namiddag afgelopen zaterdag. Met De Wrakken uit Lummen hadden we een sterke en sportieve tegenstander tegenover ons staan. De match ging goed gelijk op en er waren kansen aan beide kanten. De 0-1 voor de mannen uit Lummen was echter wel een cadeau van jewelste van ons. Maar geen nood, onze Björn ‘Baseggio’ moest zijn duivels nog ontbinden. Na ons eerst verdiend op gelijke hoogte te hebben gebracht, bracht hij ons diep in de tweede helft zelfs met een fantastische goal 2-1 voor. Maar helaas konden De Wrakken nog dieper in de tweede helft, zeg maar blessuretijd, de 2-2 nog binnen werken op een corner. Jammer dat we de overwinning nog moesten prijsgeven in the dying seconds, maar tegen deze tegenstander was dit wel een juiste uitslag! Het was een goeie en fijne match! Dit hebben we achteraf dan ook uitgebreid gevierd in de kantine. Veteranen van Millen, dikke merci voor de goede ontvangst!!!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Gerdingen. We komen samen om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!