Droge 2-0!

Afgelopen zaterdag was het nog eens tijd voor een nieuwe ploeg als tegenstander. De Casuals van Beringen kwamen op bezoek. Tijdens de eerste helft verliep de wedstrijd vrij evenwichtig. Er was vooral veel middenveldspel en veel foute passes wat ervoor zorgde dat beide keepers niet echt aan het werk gezet werden en er dus ook zeer weinig kansen waren. Een logisch gevolg was dan ook de 0-0 aan den halve. Zou het dan toch aan het half bevroren plein gelegen hebben? T1 Marc stuurde bij en probeerde Yves D. op de bevroren rechterflank. Volgens hemzelf zal het zeker aan hem gelegen hebben ;-), maar de analisten/supporters blijven hierover in het ongewisse. Maar feit is wel dat het de tweede helft een stuk beter liep en Bart met een typische ‘Bart-goal’ (dribbel, dribbel en mooi afwerken) al snel de 1-0 op het scorebord zette. Niet veel later deed Robby daar nog ééntje bij. Hij heeft ondertussen al 3 keer gescoord en is nog altijd vergeten zijne tournee buutenuut te geven voor zijn eerste goal! Maar die komt er heel waarschijnlijk binnenkort aan! Wat er na de 2-0 nog op het veld gebeurde is niet interessant voor in dit verslag. Dus een droge 2-0 overwinning was een feit!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Helchteren 76. We komen samen om 14u00 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!