Onder elkaar is ook best plezant!

Vermits de Thorianan niks meer van zich hadden laten horen, hebben we maar onder elkaar gespeeld op een klein plein en met de kleine goalen. Dit was best gezellig! Marc deed na lang zijn schoenen nog eens aan en liet duidelijk zien dat hij het voetballen nog niet verleerd is. Zijn ploeg (de rooi) hebben dan ook zo goed als de volledige match voorgestaan. Halverwege was het effe tijd om de inwendige mens op de warmen met appelwater of citroenwater. Dit inspireerde de geel blijkbaar, want ze kwamen stillekesaan terug in de match. En met wat hulp van de partijdige arbiters langs de kant, kwamen ze zelfs tot op gelijke hoogte waardoor er op het einde voor de winnende goal gespeeld werd. Na wat kansen te missen werd die uiteindelijk toch verdiend door de rooi gemaakt. Daarna trokken we richting Santa Run voor een zeer gezellig feestje!

Nu zaterdag is het ‘derby-time’ en spelen we om 15u00 tegen den Apollo. We komen samen om 14u30 in de sporthal. Na de match verbroederen we bij een hoop stokskes, spek en bok!

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.