’t Is de tijd van het jaar om cadeaus uit te delen…

Na het overlijden van één van onze beste T1’s ooit, hielden we eerste een minuut stilte voor onze Jos alvorens de match tegen Tuinwijk Zonhoven aan te vatten. Na dit ingetogen moment was het tijd om de strijd aan te gaan. Dit ging eigenlijk zeer vlot. We waren duidelijk de betere ploeg en hadden het meeste de bal en creëerden toch wel een aantal kansen. Helaas wisten we er daar maar 1 van de benutten (Bart). Dit zou ons in de 2e helft zuur opbreken. Want toen vonden we het blijkbaar nodig om Sinterklaas en Kerstman tegelijkertijd te spelen. Cadeaus werden uitgedeeld alsof het een lieve lust was. De mannen van Zonhoven kregen alle ruimte en konden met momenten zonder aangevallen te worden het hele plein over steken. We konden nog wel een beetje wringen, maar we bleven cadeaus uitdelen. Het gevolg was dat we een match die we van ze leve nooit hadden mogen verliezen, toch met 3-2 verloren hebben. Maar de mannen van Tuinwijk Zonhoven waren zo vriendelijk om ons achteraf hiervoor te bedanken met eine buutenuut. Zo mogen ze natuurlijk altijd winnen van ons ;-).

Komende zaterdag spelen we om 14u30 uit tegen Welborg. We komen samen om 13u30 in de sporthal. Na de match is het kaartavond in de sporthal!

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.