Helchteren 75 maakt het af in de 2e helft!

Aldus heb ik gehoord…

Op een druilerige zaterdag en op een slecht veld ging het goed op en af. We kwamen 1-0 achter. Toen werd het ff Tommekes tijd, Janssen 1-1 en Thijs 1-2 na een mooie voorzet van Johan. Helchteren maakte weer gelijk na nen uitschuiver van onze doelman. Tom Janssen bracht ons weer op voorsprong maar niet voor lang. De bordjes hingen alweer snel gelijk, 3-3 aan den halve. De weinig meegekomen supporters kregen waar voor hun geld.
De tweede helft begon weer goed voor ons. Janssen bracht ons weer op voorsprong en we kregen zelfs nog kansen om het uit te diepen. Maar je kent het, wie nie scoort krijgt het deksel op de neus. Dus nog 3 tegendoelpunten en een 6-4 nederlaag was het gevolg.

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit in en tegen Tuinwijk Zonhoven. We komen samen om 14u00 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.