Ondanks karrenvracht aan kansen blijven we steken op 1-1

Het mocht precies niet zijn afgelopen zaterdag tegen Megawatt As. We waren thans vrij vroeg via Bart op voorsprong gekomen en hadden eigenlijk de match volledig onder controle. We hadden het meeste balbezit en kregen daar ook geregeld een kans uit. Maar door even mistasten in onze verdediging kwamen de mannen van As toch op 1-1. Op zich geen probleem, want ook in de tweede helft speelden we vrij aardig en kregen we een hoop kansen. Maar deze werden telkens vakkundig de nek omgewrongen of tegen gehouden door de keeper van Megawatt. We bleven maar proberen, maar de meest simpele kans werd zelfs huizenhoog overgeschoten en dan weet ge genoeg. Dikwijls krijgt ge dan nog het deksel op de neus, maar dat was dit keer gelukkig niet het geval. Dat zou ook zwaar onverdiend geweest zijn. Maarja, den T1 moet ons geheim wapen El Turo maar op de bank laten zitten!

Komende zaterdag spelen we uit om 14u30 in en tegen Stal Sport. We komen om 13u30 samen in de sporthal. En iedereen op tijd, want het is e stukske rijden!!

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.