Boxberg moet op zaterdag 17 september voor de bijl!

Met 6-3 werd Eksel afgelopen zaterdag verslaan. Het ging echter niet zonder slag of stoot. Het werd een serieus slagveld. Gert had ergens iets gescheurd, Danny had zijn pedicure niet genoeg betaald, beer Tom J. werd herleid tot een zielig teddybeertje en Niels was aan het oefenen voor het WK grommelen. Al maar goed dat Patrick in form was; 3 goalen en 1 bodycheck met serieuze gevolgen voor de nummer 5 van de anderen. Al hing die niet het watje uit en bleef hij gewoon staan. Respect!

Komende zaterdag 17 september spelen we om 15u00 thuis tegen Boxberg. We komen wel al om 14u00 samen in de sporthal omdat we om 14u30 een ploegfoto maken in de nieuwe uitrusting!!!. DUS IEDEREEN OP POST VOOR DE PLOEGFOTO!!!

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.