La remontada!

FC Skechers was onze tegenstander op de internationale voetbalhappening in Millen afgelopen woensdagavond. Het bleek uiteindelijk een Waalse ploeg te zijn die competitie speelde, een stuk jonger was en een stuk strakker stond als ons. We kregen met momenten dan ook wel voetballes en we hadden allemaal het idee van ‘Oei, hier gaan we vies op onze bos krijgen.’. Na de eerste helft stonden we dan ook 3-0 in het krijt en had het zelfs nog meer kunnen zijn. Maar anderzijds hadden wij in de eerste helft toch ook 3 dikke kansen gehad. Dan de tweede helft maar proberen de schade te beperken? Nee hoor, onder impuls van een goeie Björn werd la remontade ingezet. Björn scoorde zowaar een hattrick en bracht ons zo terug tot een zwaar bevocht 3-3 gelijkspel. Nu moeten we ook wel een beetje eerlijk zijn.  Het lag ook voor een stuk aan de tegenstander die het altijd veel te mooi wilde doen en daardoor absoluut niet efficient voetbalde en het naliet ons definitief af te maken. Maar ondanks dat, toch een mooi en verdiend gelijkspel! Goed gedaan mannen!

Vandaag spelen we om 14u op het tornooi van de Kabouters Opglabbeek. Tegen wie? Geen idee, maar we komen om 13u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!