Derby blijft onbeslist.

We keken afgelopen zaterdag allemaal uit naar een mooie voetbalnamiddag met onze gekende derby tegen den Apollo op het programma. De verwachtingen werden helaas niet ingelost. De derby eindigde immers onbeslist en zelfs zonder doelpunten. De eerste helft was de minste van de twee. Het spel verliep vrij evenwichtig en vond vooral op het middenveld plaats. Het gevolg was dan ook dat er geen enkele kans te bespeuren was aan beide kanten. Het enigste hoogtepunt van de eerste helft was dat onze beer Tom J. een omhaal probeerde doe compleet de mist in ging en waarmee hij zichzelf nog pijn deed. Alleen maar voor de hele grote Janssen! De tweede helft bracht gelukkig iets meer doelgevaar met zich mee. We voerde de druk op en de Apolloboys kregen het moeilijker. We creëerden dan ook een aantal goede kansen. Helaas gingen ze ofwel over of naast ofwel zat Yves V. er telkens goed tussen. We kregen maar geen goal gemaakt ondanks het overwicht en de kansen die we hadden. Tussendoor kwamen we zelfs nog goed weg want op de counter had den Apollo nog 2 dikke kansen. De eerste werd door Kris Fripont mooi naast gestampt en bij de tweede trof Jo Cops de paal. Maar dat zou toch wel onverdiend geweest zijn als één van die twee er was ingegaan. Verder vond Maarten Cops het jammer genoeg weer maar eens voor de zoveelste keer nodig om zijn onsportieve kunsten te tonen. Ik stel voor dat als hij dat niet kan laten, hij de volgende keer gewoon van het plein blijft. Maar soit, uiteindelijk bleven we steken op een troosteloze 0-0 die er wel voor zorgt dat de titel van Ploeg van ’t Stad nog steeds bij ons blijft! En de pintjes en de stokskes hebben weer gesmaakt na de match.

Nu gaan we eerst nog wat genieten van de feestdagen en op zaterdag 6 januari 2018 beginnen we er weer aan. We spelen dan om 15u00 thuis tegen Tuinwijk Zonhoven. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.