Oud Termien over de knie!

Een onvervalste topper vanuit de oude doos stond op het programma afgelopen zaterdag in Oud Termien. Alleen was het weer zeer spijtig dat we weer met zo weinig voetballers van de veteranen zelf waren. OK, we zitten met redelijk wat gekwetsten, maar ook die kunnen de week ervoor even aan Alain laten weten dat ze niet kunnen voetballen. Dus mannen, bel effe of stuur Alain effe een sms op voorhand zodat hij weet waaraan hij is. Dit is een kleine moeite en maakt het voor Alain net iets makkelijker. Dit geld trouwens ook voor een uitnodiging voor een algemene vergadering (maar dan Kris effe iets laten weten)!  Maar genoeg hierover nu, verder met de orde van de dag.

We hadden met Christiaan Verbruggen, Simon Beuls, Tom en John Loyens 4 man die ons kwamen versterken voor de topper tegen Termien. De sportief directeur was zelfs iets te ijverig geweest want nu hadden we ineens 2 reserven. Maar geen nood, achteraf met het uitvalen van Yves D. bleek dit geen overbodige luxe. Het begon allemaal redelijk sterk van onze kant. Het ging snel en onze vervangers van dienst hadden er blijkbaar zin in en wilden zich precies bewijzen want ze gingen hard. Al had John Loyens iets meer tijd nodig om op het plein te geraken. Tom L. en Christiaan sneden door de Termiense verdediging alsof het niets was. We drukten en kregen heel wat kansen. Aan de overkant had onze keeper Yves zo goed als niks te doen. Dit resulteerde al vrij snel in een 0-3 voorsprong gescoord door Tom L. (2x) en Christiaan. Heet leek de eerste helft een walk-over te gaan worden. Een verdediger van Termien werd er zowaar gefrustreerd van en ‘moeder Theresa’ Bart wilde zelfs al dat Termien zou scoren en begon zowaar lichtjes voor de tegenstander te supporteren. Maar de tweede helft was toch een iets ander verhaal. Onder impuls van een goede Luigi bij Termien wisten ze ons terug te duwen en creëerden ze druk waar we moeilijk onderuit geraakten. Oud Termien kreeg zo een aantal kansen, maar op 2 reddingen na had Yves V. uiteindelijk ook niet echt veel werk. Op één van de zeldzame tegenprikken wist Wim dan nog de 0-4 te maken! Een zeer mooie overwinning tegen eeuwige rivaal Oud Termien was weer een feit. Dit hebben we dan ook uitgebreid gevierd in de gezellige kantine van Termien (met dank aan de borrels van Dirk)!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 uit in Millen, maar wel tegen Vlijtingen. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt (of sms’t) af bij Alain!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.