Een zware verdiende nederlaag

Amai mijn voeten! Nu weten we ook weer eens hoe het voelt om zwaar op uw doos te krijgen. De jonge garde van Laer Opglabbeek bleek afgelopen zaterdag een maatje te groot voor ons. Al konden we nog lang de schijn ophouden. We kwamen dan wel snel 1-0 achter en lagen het meeste van de tijd onder in de eerste helft, maar we konden ze vrij goed afhouden en wisten zelfs enkele goede kansen te creëren. Op één van die kansen maakte Jurgen de 1-1. En volgens Jurgen was deze zelfs makkelijker dan de makkelijkste uit zijn carrière van vorige week. Meer nog, aan het begin van de tweede helft kwamen we zelfs, weer via Jurgen, 1-2 voor. Maar daarna viel het een beetje als een kaartenhuisje in elkaar. Het begon met een misverstand tussen Ward en Björn dat de 2-2 inleidde. En toen ging het snel. Het jong geweld van Laer overliep ons helemaal. Daarbij kwam nog dat onze organisatie volledig zoek was. En als je die zaken combineert krijg je natuurlijk een pandoering van jewelste. 8-2 voor Laer was het verdict. Pijnlijk, maar de bok achteraf smaakte evengoed zo niet beter ;-)!

Komende zaterdag is het ons jaarlijks tornooi. De week erop (13/05/17) spelen we op het tornooi van Zebra’s Opglabbeek. Het juiste uur volgt nog! 

Wie niet kan belt af bij Alain!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.