Wat een afstraffing!

Het was niet Patro (afgezegd en gestopt) afgelopen zaterdag maar de veteranen van Lanaken VV die we op het laatste moment nog konden strikken als tegenstander. Maar als ze het op voorhand geweten hadden denk ik niet dat ze gekomen waren. We hebben ze immers op zijn KRC Genks van het kastje naar de muur gespeeld. In het begin was het thans even schrikken toen ze zoals een play-off 1 ploeg in een cirkel op het plein hun tactiek gingen bespreken. Trainer ad interim Marc wou dit bij ons ook proberen, maar hij stond alleen in zijne cirkel. Achteraf bleek dit ook vrij overbodig. De eerst helft ging al snel het gas open bij ons en creëerden we verschillende kansen. Spitsenduo Bart en Tom J. wisten er elk één van te verzilveren. De tweede helft greep onze trainer ad interim zeer tactisch in. Zijn wissels zorgden immers voor een extra dimensie in de match. Björn scoorde, Tuur scoorde zelfs 2x waarvan 1 mooie lob en Alain …               ja, Alain had roze kousen aan! Tussendoor bracht Tom J. zijn totaal van de namiddag nog op drie. Een eerredder was de mannen van Lanaken wel nog gegund en zo eindigde de match op 7-1. Het was weer een zo goed als perfecte match van heel de ploeg! Sterk bezig mannen! Blijven gaan!

Zaterdag spelen we om 15u00 nog eens tegen Lanaken, maar deze keer in en tegen LSK. Hopelijk kunnen we een gelijkaardig resultaat neerzetten. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie