Zeer mooie overwinning tegen jonge goeie ploeg!

We zijn sterk bezig de laatste 2 weken! Vorige week gingen de jonge Schutterboys van Zonhoven nog voor de bijl en afgelopen zaterdag waren de jonkies van De Klok Zolder aan de beurt. Maar zij waren wel bijna 30, hoor. Allé ’t is te zeggen, toch 25.  Tegen Zonhoven was het vooral door hard voor elkaar te werken en gaten dicht te lopen dat we de overwinning over de streep trokken. Maar tegen Zolder was het zelfs met goed voetbal en waren we de betere ploeg. De’ eerste helft hadden we de bal en lieten die vrij goed rond gaan. Dit leverde een aantal kansen op. Op één van die kansen kreeg Bart toch wel erg veel ruimte en kon hij niet anders dan de 0-1 scoren. Verder stond onze verdediging pal de eerste helft. De tweede helft was eerder gelijk opgaand. De mannen van De Klok hadden zelfs het meeste balbezit maar kwamen amper tot gevaarlijke kansen. Reden hiervoor was onze solide verdediging die al 2 weken op rij dikke matchen speelt. Ze verdienen allemaal het nodige lof, maar afgelopen zaterdag was Niels wel erg goed! Tussendoor kregen we ook nog enkele kansen, maar het duurde tot in de ‘dying seconds’ eer Jeroen op aangeven van Yves D. de match definitief kon beslissen met de tweede van de namiddag. 0-2 en feestje bij de supporters die een fijne voetbalnamiddag beleefden. De ontvangst van De Klok Zolder was dan ook zeer goed. Een fijne tegenstander!

Zaterdag spelen we om 15u00 de moeilijke verplaatsing in Meeuwen. Maar we zijn er klaar voor! We komen om 14u00 samen in de sporthal.