Dan toch eindelijk onze eerste match van het jaar!

Het was dan toch eindelijk zover. Afgelopen zaterdag werd, na 2 eerdere afgelastingen, de eerste match van het jaar afgewerkt in en tegen Hasselt. En het was meteen de eerste overwinning van het jaar. De eerste helft ging al meteen heel vlot. Alain 2x en onze Jeroen, die traditioneel goed speelt de eerste match van het jaar, wisten 0-3 op het scorebord te zetten. Dus net als voorgaande jaren stonde we aan den halve in Hasselt ruim voor. Maar ook weer net als voorgaande jaren kregen we het in de tweede helft weer best lastig met Hasselt. De tweede helft was amper op gang geschoten en we kregen al een penalty tegen, 1-3. Even later knalde Hasselt de 2-3 mooi in de winkelhaak. Gelukkig vond Björn -Bassegio- Raison zijn goede benen. Met spits Niels in morele steun en op aangeven van Jurgen maakte hij er 2-4 van. Kloof opnieuw geslaan denk je dan, maar daar was Hasselt weer met de 3-4. Geen nood, Bassegio was in goede doen en maakte ook weer redelijk snel de 3-5. Nu zal de kloof toch wel definitief zijn zeker? Nee hoor, daar waren die verrekkelingen van Hasselt weer met de 4-5. Het gaat toch niet waar zijn, hè! Nee, het was niet waar. Jurgen trok zich nog eens op gang op de linkerflank en leverde weer een perfecte voorzet af bij onze Bassegio die met zijn derde van de namiddag de 4-6 eindstand vast legde. Een iet of wat moeizame, maar toch dik verdiende overwinning! Op naar de volgende!

Zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Eisden 70. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie