ZVV is klaar voor het nieuwe seizoen!

Als de U21 , reserven en 1ste ploeg nu niet klaar zijn voor het nieuwe seizoen dan gaan ze het nooit zijn. Afgelopen zaterdag waren we met de veteranen immers de gedroomde sparringpartners. De mannen van ZVV hadden ons uitgenodigd om met de veteranen deel te nemen aan hun ‘oefentornooi’ ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. In ploegen van 8 werden er 6 ploegen (waarvan 2 veteranenploegen) verdeeld over 2 poules. Er werden door iedere ploeg dan 2 wedstrijden van een kwartier gespeeld in de poule om uiteindelijk in een derde wedstrijd van een kwartier voor de plaatsen te spelen.

En die eerste wedstrijd vlogen we er al meteen stevig in! De jong mannen van ZVV wisten even niet waar ze het hadden. Letterlijk en figuurlijk brak hun het zweet uit. 1 veteranenploeg kwam snel 2-0 achter, maar wist zich daarna terug in de match te knokken door een aansluitingstreffer van Marc. Ze kregen daarna zelfs nog enkele kansen om gelijk te maken. De andere veteranenploeg stond zowaar het merendeel van de match 0-1 (Tom T.) voor en moest pas op het einde de duimen leggen (2-1 verlies) en dit met hulp van een speler van hun die bij ons meedeed en zijn man enkele keren niet volgden. Kristof Weytjens en de hulptrainer moesten zelfs toegeven dat er bij de veteranen beter werd uitgevoetbald.

De volgende matchen waren dan weer een maat voor niets. Maar hier zat de tornooiplanner ook voor een groot stuk tussen. Wij moesten immers onmiddellijk aan onze volgende match beginnen terwijl onze jonge tegenstanders een match hadden kunnen rusten. Gevolg, voor beide ploeg een pandoering. Maar niet getreurd, dit zorgde ervoor dat we voor de 5de en de 6de plaats onder elkaar mochten spelen. En dit leverde toch wel het nodige spektakel op. Bart kroonde zich met 5 treffers tot topschutter van het tornooi. Tussendoor hadden er nog 2 gescoord en voor een 7-0 eindstand gezorgd in het onderlinge duel.

Achteraf was er een prijsuitreiking en werd er fijn verbroederd bij de nodige pinten en stokskes. Fijn gedaan ZVV! Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Komende zaterdag spelen we om 12u00 tegen Tilcas op het tornooi van Herenstraat kermis. We komen om 11uu00 samen in de sporthal (Die dan eindelijk terug open is, man wat hebben we die Haacht toch gemist!).

Wie niet kan belt af bij Alain.
(Ward, Niels, David, Kris en Tom T. hebben al laten weten dat ze zaterdag niet kunnen voetballen.)

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie