OEI, OEI!

Het was niet goed afgelopen zaterdag op het Tornooi van Nieuwe Kempen tegen Dennegaerde Niel. Voor de tweede keer op twee weken tijd gingen we niet meer dan terecht de bood in. Jammer, want normaal zijn de matchen tegen de mannen van Dennegaerde altijd spannende matchen die regelmatig eindigen op een gelijk spel, nipt verlies of nipte winst. Maar zaterdag waren we gewoon simpelweg niet goed genoeg om voldoende weerwerk te bieden om er een spannende match van te maken. Gevolg, 3-0 op de bos. Zeker de eerste helft hadden we het moeilijk. We creëerden veel te weinig gevaar en de mannen van Niel sneden door onze verdediging alsof het niets was. Ze stonden dan ook niet voor niets 2-0 voor aan den halve. We hadden vlak voor rust thans een uitgelezen kans om de aansluitingstreffer te scoren, maar Tom J. miste zijn kopbal. En in plaats van de aansluitingstreffer vlak voor rust, kregen vlak na rust de 3-0 om de oren. Daarna namen we de match wel redelijk in handen, maar verder als wat steriele druk, een hoop corners en enkele kleine kansen kwamen we helaas niet. Het waren echter de mannen van Dennegaerde die op de counter nog het dichtst bij een goal kwamen. Maar uiteindelijk bleef het 3-0.  Jammer, maar de volgende match is weer voor ons!

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Mega Watt As. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie