Het is zover! Meeuwen dient ons de eerste nederlaag van 2016 toe!

23 april 2016 om 15u00 nog niet verloren in 2016!

23 april 2016 om 16u30 de eerste nederlaag van 2016 is een feit! (Maar ja, wat wilt ge als Johnny en Bert op het Zythos Bierfestval zitten)

Met het einde van 2015 meegerekend hebben ze 4 maanden nodig gehad om ons klein te krijgen. Jammer, maar de mannen van Meeuwen zijn er in geslaagd. Nu, die mannen hebben ons van ze leve nog al eens liggen gehad toen we aan den halve met 2-5 voor stonden en uiteindelijk met 7-6 de boot in gingen. M.a.w. Meeuwen heeft een sterke ploeg! Maar wij hebben die ook! Want naar de webmaister zich heeft laten vertellen waren we op zich nog niet zo slecht de eerste helft. De tussenstand was dan ook niet voor niets 2-1 in ons voordeel. De tweede helft werd er blijkbaar wel lustig op los geknoeid en de mannen van Meeuwen maakten daar graag gebruik van. In een mum van tijd stonden ze 2-4 voor. Ondanks dat wisten we ons toch terug in de match te knokken en terug te komen tot 4-4. Maar daarna was het toch weer knoeien bij een vrije trap van Meeuwen en kwamen ze 4-5 voor. Op het einde had Bart naar het schijnt nog de gelijkmaker aan de voet, maar die vloog allesbehalve richting doel. De eerst nederlaag van 2016 is een feit. Toch effe wennen, maar kop op! De volgende is terug van ons!!! Trouwens onze goalen waren van Tom J., Hayati en 2x Bart.

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Niel bij As. En er staat nog een rekening open van de vorige keer bij hun!!! Dus iedereen topfit om 14u30 in de sporthal!

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie