Rekening vereffend met Oud-Termien!

We hadden nog een serieuze rekening openstaan met die mannen van Oud-Termien na de smadelijke nederlaag afgelopen onderling duel bij hun in Termien. En zijt maar zeker dat de goesting er afgelopen zaterdag zeker was om die rekening te vereffenen.  Ondanks de zware blessurelast (Wim, Ward, Alain en Marc van voor de match en Tom T. en Jan W. tijdens de match) lieten we ons niet afschrikken. Onze kern is momenteel immers breed genoeg om dit op te vangen. We begonnen dan ook meteen sterk aan de match. Het betere spel was onmiddellijk voor ons en we lieten de mannen van Termien eigenlijk geen kans om in de match te komen. Dit overwicht werd dan ook omgezet in de nodige doelpunten. Tom J. scoorde 2 keer en viel later gekwetst uit. Bart zorgde voor de 3-0 aan de rust. Een mooie voorsprong, al had die nog serieus kunnen oplopen als we de kansen iets beter afwerkten. Onze keeper had daarentegen niets te doen. De tweede helft ging op hetzelfde elan verder. Wij waren duidelijk de betere ploeg. Deze keer kwam Oud Termien toch iets beter in het spel en wisten ze toch enkele kansjes bij elkaar te voetballen. Maar echt onze keeper Yves bedreigen lukte toch niet. Integendeel, het was Bart die ons overwicht nog wist uit te buiten en zorgde voor de 4-0. Ook in de tweede helft werden nog wat kansen de nek omgewrongen om de score verder uit te diepen. Maar uiteindelijk bleef het bij een dikverdiende 4-0 overwinning waar Oud Termien weinig tegen kon inbrengen. M.a.w. rekening vereffend en nog steeds niet verloren in 2016!

Zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Eisden 84. We komen om 14u00 samen in de sporthal.