Eversel terug onder hunne Toren gestuurd!

Op een nat speelveld speelden we afgelopen zaterdag een goede match tegen Eversel onder den Toren. Het verlies van vorige week werd ruimschoots recht gezet. Gewapend met 5 reserven wist Bart al snel te scoren. De tegenstander deed op zich goed mee, maar we wisten toch verdiend de 2-0 (Tom J.) te maken. Aan den halve werd het arsenaal aan bankzitters de wei ingestuurd, daarbij de wederoptredende Hayati. Respect Hayati! Ondanks de verse krachten kwam Eversel toch terug tot 2-1. Maar toen kwam rooie Janssen in actie. Met een verwoestende uithaal, volgens hem vanop 40(?) meter, maakte hij de 3-1. Daarna hadden we de match goed in handen en brachten we het beste van het spel. Dit resulteerde in de 4-1 na een tegenaanval afgerond door alweer Tom J. Dikke match en het perfecte antwoord op vorige week.

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Hasselt. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie