Het belooft veel goeds!

Aldus heb ik vernomen:

We hebben de zomerstop precies goed verteerd. De hoogtestage in Duitsland heeft zijn vruchten afgeworpen. Op het tornooi van de Herenstraat werd er goed combinatievoetbal op de mat gelegd. Dit resulteerde in een aantal doelpogingen in de beginfase. We kwamen op 1-0 na drie keer proberen door Marc. Daarna kwam de tegenstander beter in de match. 1-1 aan den halve. Na een welverdiend pintje schoten we weer goed uit de startblokken. Tom T. wist zich weer een aantal keren door te zetten op de flank, dit resulteerde in een overduidelijke penalty. Feilloos omgezet door Niels. Enkele minuten later was het weer prijs. Tom T. scoorde de 3-1. Match gespeeld met nog tien minuten te gaan. Dit gaven we niet meer uit handen. In de slotminuut wisten ze nog te milderen tot 3-2. En op de kermis was het ook gezellig.

Zaterdag spelen we om 15u00 uit in en tegen Meeuwen. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie