Ondanks zwakke match verdienden we meer!

Gezellig was het zeker afgelopen zaterdag op het tornooi van Nieuwe Kempen. Maar daar is het eigenlijk altijd gezellig. Het was alleen jammer van die voetbal ;-). Laten we zeggen dat het allemaal niet zo vlot liep tegen de veteranen van Boxberg. Op zich creëerden we wel een aantal goede kansen, maar eigenlijk was het net iets te plat om de tegenstander echt in de problemen te brengen. Al kregen we de keeper van Boxberg wel letterlijk in de touwen. De tegenstand was net iets heviger op de bal en in de duels. Dit leverde hun, met een beetje hulp van ons, een 2-0 voorsprong op aan de rust. In het begin van de tweede helft ging het van kwaad naar erger. Opeens waren we helemaal nergens en volgde de ene foute pas na de andere. Gevolg, 3-0. Maar om één of andere reden wisten we ons daarna wel goed te herpakken. We kwamen een stuk beter in de match dankzij de 3-1 van Alain. Even later werd het zelfs nog spannend na de 3-2 van Mark. Op dat moment hadden we Boxberg in de tang en konden we goed druk zetten. We speelden ook nog een aantal goeie kansen bijeen, maar helaas konden we die niet verzilveren. Op basis van de kansen verdienden we zeker een gelijkspel en misschien nog wel een …

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Welborg (?). We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie