“Het zijn die ouw van vroeger nie meer!”

Het plan was om in Eigenbilzen in de zaal een matchke onder elkaar te spelen totdat de gemeente Bilzen het nodig vond de zaal aan iemand anders te verhuren. Al maar goed dat we altijd kunnen terugvallen op ons clublokaal. En een uitbater die ons steeds met open armen (maar deze keer wel zonder hapjes 😉 ) ontvangt.  Dus dan maar terug in de zaal in Zutendaal. Deze keer werden de ploegen ingedeeld zodat de ouw tegen de jong uitkwamen. Dat leek aanvankelijk niet echt de juiste verdeling. De jong liepen al rap stevig uit. Maar met een beetje hulp van de man aan het scorebord, ‘Jeu’ Vanhengel, werd het tegen het einde aan toch nog een beetje spannend. Maar de ouw moesten uiteindelijk toch duidelijk de duimen leggen voor de jong en dit tot ergernis van Eddy. “Het zijn de ouw van vroeger niet meer!” dixit Eddy. Maar stonden die ‘ouw’ van vroeger nog wel op het plein (en zeker een zaalvoetbalplein) toen ze de leeftijd hadden van ons ouw?

Nu hebben we 2 weken op techniek in de zaal getraind en is het weer de hoogste tijd om dit in de praktijk te brengen buiten op een groot plein. Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Boxberg. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie