Als vanouds helpt hattrick Alain ons aan ruime overwinning!

Het leek wel een wedstrijd uit de oude doos afgelopen zaterdag. Wij die weer met heel wat ervaring op het plein de bal goed lieten gaan en eigenlijk de tegenstander een beetje van het kastje naar de muur speelden. Dan ook nog eens Alain terug in de form van zijn ‘oude’ dagen. En tot slot ne Hugo die weer over het middenveld dartelde als een jonge hinde (die wel af en toe een foutje nodig had om te kunnen volgen). M.a.w. het liep vlot. De eerste helft werden er al 3 gemaakt (1x Bjorn en 2x Alain). De tweede helft gingen we duidelijk op dit elan verder. De score werd nog stevig opgedreven (3de van Alain, Marc, Bart en e.d.). We waren zelfs zo vriendelijk om de mannen van Hutte Houthalen twee eerredders te laten maken. 7-2 einduitslag. Maar hoogtepunt van de namiddag was echter geen doelpunt (al zaten er twee beauty’s bij) maar een nooit gezien geval van off-side. In al zijn aanvalsdriften liep zowaar Hugo off-side. Niet te geloven, zou iemand hem ooit uitgelegd hebben wat dat is?

Komende zaterdag spelen we voor de verandering nog eens thuis. Om 15u00 spelen we tegen Tuinwijk Zonhoven. We komen om 14u30 samen in de sporthal.