Gaan we een reekske neerzetten?

Nadat we vorige week uitpakten met een mooie overwinning, waren we afgelopen zaterdag weer opnieuw aan het feest. Het liep dan wel iets moeizamer dan de week ervoor, maar de tegenstand van de mannen van Herk-de-Stad was dan ook wel heel wat groter. Het was een sportieve en degelijke tegenstander die het ons niet makkelijk maakte. Al was ons begin veelbelovend. Op links wisten Niels en Bart elkaar vlot te vinden en de mooie combinatie werd perfect afgerond door Niels (1-0). Even later zat Yves precies al met zijn hoofd in het schutterslokaal, want de tegentreffer viel toch net iets te makkelijk (1-1). Maar Yves, het is u meer dan vergeven na uw vet feestje ’s avonds. Verder verliep de match redelijk evenwichtig en leek het erop dat de ploeg die als eerste zou scoren ook zou winnen. Maar dat bleef maar duren. Er werden hier en daar wel enkele kansen gecreëerd, maar ofwel was de goal te klein ofwel deden de keepers hun werk. In blessuretijd wist Bart dan toch het laken naar ons toe te trekken. Hij werkte een mooie actie goed af en zorgde hierdoor voor een 2-1 overwinning. M.a.w. we staan aan het begin van een reeks die we graag komende zaterdag verderzetten!

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Helchteren. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.