Spelers bevestigen het vertrouwen in de coach!

Na enkele pijnlijke nederlagen de afgelopen weken deden de geruchten de ronde dat de coach op de wip zou zitten ;-). Maar niets is minder waar! Afgelopen zaterdag bevestigden de spelers met een mooie overwinning met mooi voetbal het vertrouwen in T1 Jos.  Kan ook moeilijk anders, het tactisch brein van Jos kunnen we niet missen! En als de T2 zou moeten overnemen, kunnen we evengoed allemaal bij den Apollo gaan voetballen. En als er nu iets is wat we echt niet willen, dan …

Bart opende zaterdag al vroeg de score. Niet veel later wisten de mannen van Eksel wel gelijk te maken. Maar ook die stand bleef niet al te lang op het bord. Alain maakte er voor de rust nog 2-1 van. En toen moest Hugo nog aan zijn wederoptreden beginnen.  Alain maakte graag plaats voor de wederoptredende Hugo die vol goede moed aan de 2de helft begon. Het is nog geen jonge frisse hinde die gezwind over het plein huppelt, maar hij gaf zich zeker. Dat belooft voor de toekomst! Even later bleek dat Alain verborgen talenten heeft als linksachter. Is de nieuwe Pieter in de maak? Oh ja, Tussendoor maakte Bart er nog 3-1 van. Na enkele mindere weken knoopten iedereen weer aan met een goede prestatie en bijgevolg een dik verdiende overwinning!

Komende zaterdag spelen we opnieuw om 15u00 thuis. Deze keer spelen we tegen een nieuwe ploeg uit Herk-de-Stad. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.