We blijven knallen in januari!

Na kerstmis en Nieuwjaar stopt het zeker niet met knallen voor de veteranen! We blijven gaan met 4 jarigen en spaghetti in januari.

Als eerste is onze T1 aan de beurt. Op het einde van 2012 zat hij even op de wip na een reeks mindere resultaten, maar we houden hem nog zeker een jaar aan boord. Want 2 januari wordt Jos 69 en dat wilt zeggen dat we volgend jaar een groot feestvarken hebben. Een paar dagen later is onze T2 aan de beurt. Ook hij voelde de druk van supporters en bestuur op het einde van 2012. Maar met hem zijn we nog verder van huis. Hem moeten we nog min. 6 jaar aan boord houden voor het volgende feest. Jacky wordt 44 op 5 januari. Op 14 januari is het tijd voor onze hoop in bange dagen. Ondanks dat Marc dan 48 wordt, blijft hij de draaischijf van de veteranen. Tijdens de match kunt ge aan hem altijd de bal kwijt en hij doet er wel wat mee. Na de match kunt ge aan hem altijd ne spavola kwijt en hij doet er wel wat mee. Tegen het einde van de maand, meer bepaald op 24 januari (2 dagen voor de spaghetti) wordt andere Marc 46. Hij is er dan wel niet iedere week, maar de veteranen zitten nog steeds op de juiste plaats bij hem. En om dat te bewijzen komt hij mee spaghetti eten en geeft hij er dan zelfs twee!

Proficiat en schol!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.