We openen het nieuwe jaar in Lanaken VV om 15u00.

We konden 2012 dan toch afsluiten met een dik verdiende overwinning thuis tegen Laer Opglabbeek. Het was nodig want november en december waren zeker niet onze beste maanden. Maar die twee mindere maanden werden afgelopen zaterdag compleet weggespeeld. Er werd weer goed gevoetbald en iedereen was op niveau. Gevolg: fijne match en vlotte overwinning met in iedere helft een goal. Er werden zelfs nog verschillende kansen gemist om de voorsprong verder uit te bouwen. Tegen het einde kon Laer Opglabbeek de eer nog redden. Einduitslag 2-1. De euforie na de match was groot! Zo groot dat Jacky Jan Weytjens in de armen viel en hem vertelde dat hij een héél goeie match gespeeld had. En als dat nog niet genoeg was beloofde Martin V. zijn allang eerder gemaakt belofte eindelijk na te komen. Op zaterdag 26 januari gaat hij dan toch spaghetti voor ons maken (of gaat Erik er voor moeten opdraaien???).

We willen die overwinningsroes natuurlijk graag doortrekken in het nieuwe jaar. Om te beginnen gaan we dit doen in en tegen Lanaken VV. WE SPELEN NU ZATERDAG OM 15U00!!! En dus niet om 15u30 zoals op de kalenders staat. Dus we komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.