Zaterdag thuis tegen Nieuwe Kempen

Afgelopen zaterdag trokken we naar Helchteren met 2 nieuwe jonge krachten in ons team. Jeroen Flere en Jurgen Schrijvers konden al onmiddelijk vol aan de bak vermits we met verschillende afgzeggingen zaten. In het begin was het voor beide ploegen vooral zoeken en niet te veel vinden. Maar uiteindelijk wist Tom T. de match open te breken. Voor de derde week op rij weet Tom de netten te vinden. Iets wat we niet echt gewoon zijn van hem. Goe bezig man! In de tweede helft wist Bart de uitslag nog te verdubbelen naar 0-2. Uiteindelijk werd het een relatief makkelijke overwinning zonder al te veel glans.

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Nieuwe Kempen. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.