Zaterdag trekken we naar Helchteren.

Afgelopen zaterdag werd er met 3-1 gewonnen van de veteranen van Lanaken VV. De uitslag laat vermoeden dat het een vrij makkelijke overwinning was, maar niets was minder waar. De eerste helft verliep nog vrij aardig. Er werd vrij degelijk gevoetbald en Johnny, Bart en Tom T. zorgden voor een gerustellende voorsprong. Lanaken wist echter voor de rust al tegen te scoren. De tweede helft was …    ja, hoe zou je dat het best formuleren? Eigenlijk gewoon slecht! Als Yves niet zo goed gepakt had en de mannen van Lanaken hun kansen hadden afgewerkt hadden we de match los verloren. En het zou zelfs niet onverdiend geweest zijn. Op het einde kregen we nog enkele MEGAkansen die zeer vakkundig de nek werden omgewrongen! We wachten nog steeds op die tourné buitenuit van die mannen! M.a.w. een match om snel te vergeten en op naar de volgende!

Zaterdag spelen we om 15u00 in Helchteren. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.