De klok tikte in ons nadeel

Na 2 weken zonder match wegens bange tegenstander en een beetje sneeuw speelden we tegen de Klok uit Zolder. Opnieuw leden we een nederlaag, de tweede al dit jaar. Gelukkig kunnen we ons nog steeds optrekken aan het feit dat we Ploeg vant stad zijn. In deze wedstrijd waar twaalfde man Alain al snel moest opdraven kwamen we 0-3 achter. Die van de Klok speelden hun snelheid uit op de counter. Zo kunnen wij het ook maar we deden het niet. Naar het einde toe kwam onze genialiteit dan toch bovendrijven . Christof milderde tot 1-3 met een droge knal en via Krystian kwamen we terug tot zelfs 2-3. Allez dat heb ik aan de T1 moeten vragen want mijn geheugen liet mij wederom in de steek. Maar ja de klok tikte in ons nadeel en dus was 2-3 de eindstand. Volgende keer beter. De derde helft was dan wel weer voor ons en ook op de kaartavond, alweer een voltreffer, schitterden wij weer. Goed bezig mannen.

Ploeg vant stad: Tom J, David, Jeroen, Gert, Johan, Christof, Krystian, Alain, Matties, Mike, Tom T Scheids: Kris Toeschouwers: 13

Zaterdag 2 maart hebben wij onze nieuwjaarsreceptie. Zet het in uwen agenda en kijk dan ook nog af en toe naar uwen agenda anders vergeet ge het toch.

Zaterdag den 3 de uit februari spelen wij om 15u thuis tegen Smeermaas. Als ge wilt weten waar de naam Smeermaas vandaan komt moet ge maar op de match aanwezig zijn. Voor die match verzamelen wij om 14u30 aan de sporthal. Wie niet komt en de T1 niet verwittigt mag het boerenprotest uiteen gaan jagen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.