Eerste match van 2024 verloren

En dit 27 weken na de 1-5 overwinning en 1 week na de 1-0 zege ten de apollo. Zou het aan de T2 kunnen liggen. Ik denk het niet maar ge kunt nooit weten. Ah ja ook nog een gezond 2024 en veel voetbalgenot gewenst vanwege de voltallige redactie. In Tessenderlo tegen Hulst dat daar in de buurt ligt verloren we nipt en ook nog onverdiend met 3-2. Tegen een jonge garde liepen we ondanks veldoverwicht tegen enkele rake counters op. Zo kwamen we 1-0 achter nadat er ene van hun de hele verdediging en onze keeper aftroefde met een prachtig sjot van wied. We kwamen wel verdiend op 1-1 via Bart die daarmee de eerste veteranengoal van 2024 scoorde. Reden om er ene buutenuut te geven. Na nog wat counters waarbij onze verdediging op een hoopje werd gelopen stonden we in ene keer, allez in twee keer 3-1 achter. Christof besloot dan om ons terug in de match te brengen en maakte er met een afstandsschot 3-2 van. We probeerden nog te scoren maar dat lukte niet helegans.

Ploeg: Niels, David, Jespen, Jeroen, Gert, Christof, Tom T, Thomas, Krystian, Bart, Johan Bank: Mike, John Toeschouwers: 14 Scheids: S. Chapenzak

Normaal match tegen Helchteren maar die zijn bang. Dus onder elkaar om 15u. Om 14u in de sporthal komen. Later die avond een feest van de vurige hoop.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.