Wij weten wie Sinterklaas is

Dat zijn wij de veteranen. Schoon cadeautjes hebben wij aan Geren Bij gegeven. Zo bijvoorbeeld Tom T die een assist, genre De Bruyne of Messi, aan de tegenstander gaf. Of zoals onze doelman Yves, die goed uitkwam, twee man in de wind zette – ja ik weet het Jacky kan een ganse kantien in de wind zetten- en dan met een laterale pass, dat is zo ene opzij, ook weer een tegenstander voor een leeg doel zette. En is de bal niet te warm voor de keeper dan is hij te nat. Dan was er nog Johan die in een duizelingwekkende duikvlucht de bal snoeihard in doel kopte. Schitterend was het, voor de geschiedenisboeken. Alleen was het in eigen doel. En zo geschiedde dat wij een nederlaagje opliepen. 0-7 werd het. Gelukkig hadden wij nog twee stevige backs, Mike en Jespen die nu door het leven gaan als Hollandse slagers, zoals wij dat hier zeggen. Twee weken voor de winterclash tegen de apollo lijkt dit geen goei beurt. Maar ja een slechte generale , allez ge kent dit wel. Nog een wedstrijd om vertrouwen te tanken, dat ander tanken is geen probleem heb ik gemerkt, en dan het 25-weken jubileum van de 1-5 tegen de apollo vieren met misschien een nieuwe zege. Blijven trenen.

Ploeg: Yves V, Johan, Mike, Jespen, Tom T, Bart, Tom J, Krystian, David, Christof, Bjorn Invallers: G. Aarniemand Scheids: Kris Toeschouwers: 11

Zaterdag spelen wij om 15u tegen Hasselt. U wordt vriendelijk verzocht om tegen 14u30 in de sporthal op te dagen. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt heeft tijdens de jeneverwandeling stops bij Alain en Jeroen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.